DUMLEKAKA!

Hej! :)

Förlåt att jag inte bloggat tidigare men jag har inte orkat, städade lite till nyss och nu tänkte jag gå upp och kanske hjälpa mamma att baka dumlekakor! :)

På fredag kommer det några från Umeå som ska bo här, det är dansläger och dem måste komma en dag tidigare. Så vi i klubben ställer upp :D & det är därför jag har städat och sånt! Själv ska jag inte vara med på lägret men på lördag kväll är det tävling och då ska jag dit och titta!
Eftersom Anna (min moster) också kommer och ska bo här från tordag så kommer jag sova hos Johanna ist, det känns lite bättre eftersom jag inte har så lust att vara hemma om dem sover här och så :)


arkivbild eftersom det inte går att ladda upp nya -.-

Mamma ska förhöra mig på  tyskan också ju!
Hejdå!

GULDSTJÄRNA TILL MIG!

Hejsan! :D

Har just städat hela mitt rum! Var ett tag sen så nu sar jag dammtorkat, damsugit, bytt lakan och sånt! :D Så sjönt att ha ett städat rum, men lämnar kvar dammsugaren, ska nog köra ett varv till bara så det känns extra... klart? Haha :)

Ska äta något innan jag lägger mig, är helt slut!


fick godis av Lova, det gjorde mig nog glad och pigg, precis som en Happy Pill :D

Godnatt allihopa! :)

GLAD IGEN!

Hej! :)

Nu mår jag lite bättre, har huvudvärk men är iaf inte lika sur! :) Förlåt för inlägget innan, jag var bara tvungen att sura ett tag!

Åt mat och sen gick jag över till Lovisa, vi busade i typ 2 timmar eller nå (?). Kom hem nyss och nu sitter jag och gör läxa... Det märks eller hur? :p


FUCK FUCK FUCK -.-

Ja, jag är sur & nej jag kommer inte skriva "Hej! :)" som jag brukar!

Har värsta utbrottet på mig själv! Valde inredning som elevensval (valde det som 2:a men fick det iaf, hade det även i 7:an) sen bytte dem lärare och nu har jag nån jävla tant som vill att vi ska städa skåp! & jag får inte byta till nåt annat typ!
Så ja, det jag har gjort under hela min sista lektion var att plocka ur böcker ur ett skåp och sortera dem i historia, geografi, religion & antikbajs!

Åh, ångrar mig så sjuk mycket! Vill ärligt talat bara skrika kärring åt läraren som även tycker att vi ska ta upp sånna fiiina taaaaaaaaavlor från källaren... Hon snackar som en 90 årig gammal tant!

Förlåt för mitt dampinlägg!

ÖVRIGA BILDER FRÅN SPANIEN!

Hej! :)

Nu ska jag visa er övrigtbilderna, dvs. dem som är från stranden, på mat och sån annan skit :D



















hej flygplansläge!





Nu har ni fått se de flesta bilderna från Spanien, har fortfarande bilder kvar som är suddiga och massa sånt, så dem kommer jag nog inte lägga ut! :)

Vet att det tog lång tid innan detta inlägg kom ut på bloggen men det är först idag som det funkat att lägga ut bilderna! :D



FILMTIPS - CLASS OF 76'

Hejsan! :)

Eftermiddagen och kvällen tillbringades med min älskade vän Signe :) Vi såg film och hade det jättebra! Filmen vi såg var en thriller, den hette "Class of 76'" själv tyckte jag den var jättebra, men jag var ändå rädd typ hela tiden! Eftersom jag inte har så mycket mer att säga så får ni trailern:



Längtar till på torsdag för då kommer min älskade moster, har saknat henne jättemycket trots att det bara var några veckor sedan vi sågs! :) På fredag följer jag nog med mamma och Anna på stan och shoppar, hämtar även ut mitt id-kort då antar jag :D

Godnatt, jag uppdaterar imorgon efter skolan någon gång!

TUBHALSDUK OCH MÖSSA!

Hej! :)

Nu börjar jag ärligt talat bli riktigt förkyld, Johanna & pappa har typ smittat mig! Menmen hoppas jag blir bättre snart iaf :)

Trots min förkyling har jag varit på stan med mamma och köpte en ny tubhalsduk eftersom den mamma köpte innan var för stor. Köpte även en mysig mössa till också :D

Signe ville vara med mig också så hon är påväg hit nu, hon var också lite förkyld, så då kan jag iallafall inte smitta henne :)


Värsta stora mellanrummen men ändå :)

Hejdå!

GÖMDA

Hej! :)

Vaknade faktiskt tidigt idag, vaknade också med ont i halsen och täppt näsa! :( Jag gick upp och började läsa boken "Gömda" som Liza Marklund har skrivit, har inte kommit så långt (typ s. 70) men den är redan asbra! :D Så hela min morgon & förmiddag har gått åt till att läsa! 

Ikväll så ska vi fira Farmor som fyller 70! Hon fyller egentligen den 5/9 men då är hon på resa i Palma! :) Ska bli riktigt roligt att fira min älskade farmor ♥

Sen ska jag visa lite mer bilder från Spanien tror jag, men först ska jag se klart ett program och sen ska jag läsa lite till :)



Hejdå!


^^

Hej! :)

Hemma nu efter Yosses grillparty/tjejfest! Vi har haft det asbra och bland annat sett filmen "När mörkret faller" Den är jättebra! :D

Här är trailern, för trots att det är fredag och man kan vara uppe hur länga man vill är jag jättetrött! Så nu blir det sängen som gäller! :D



Vet förresten att min blogg är helt bajs, headern och allt alltså, Johanna håller på fixa men det kanske får se ut lite såhär tills imorgon eller nåt sånt! Det ska fixas så fort som möjligt :)


GRILLPARTY!

-tidsinställt inlägg-

Hej, klockan är nu... 13.00 och för 40 minuter sedan slutade jag skolan! Jag är troligtvis på bussen påväg till Johanna. För ikväll ska vi på grillparty eller nåt i den stilen :D Är jättetaggad!

Kommer hem vid halv 10 eller något sånt tror jag, så skriver nog när jag kommer hem :) Hoppas att det är nog ljust så att man kan ta bilder!

Tänkte bara uppdatera så ni vet vad jag ska göra och varför min uppdatering dröjer! :)


randombildfrångoogle

BLUPBLUP!

Hej! :D

Idag började våra vanliga lektioner men fick ändå sovmorgon till halv 11, inte helt fel! :D Sen slutade vi vid halv fyra ungefär och efter det så följde Johanna mig hem en snabbis :)

Vi åt typ muffins och såg nåt fult dubbat barnprogram, haha! Nu ska jag kolla runt på datorn som vanligt och vänta på att pappa kommer hem och kan göra lite mat :)

Juste, mamma har köpt en tubhalsduk till mig idag! Glad tjej här! :D


i brist på annannanannat!

FÖR FIN, FÖR... BÄST!

Ni måste bara lyssna på den här låten! Så fin, så bra, så bäst! :)


Turn the tide - Ailu Crash

UTELÅST TJEJ!

Hej! :)

Började skolan klockan 10 idag igen. Sen efter luch for vi till Kronan och gjorde massa "övningar" med 7b och 9b. Och efter det for jag och Johanna hem till henne, vi köpte Marabou Mint Krokant och drack saft! Fick även lite kläder av henne som hon undrade om jag ville ha :D

Åkte sen bussen hem, vilket tog aslång tid för jag åkte 6:ans buss som far runt överallt, sen när jag kom hem hade jag ju förstås ingen nyckel och pappa hade inte gjort någon mat till mig... Gick iaf ner till farmor och hämtade en extranyckel och sen åt jag hamburgare och pasta som jag själv lagade!



Orkar inte blogga så mycket när det är skola, men det får faktiskt vara okej :)
Hejdå!

BARCELONA, LA PEDRERA & SAGRADA FAMILÍA

Hejsan! :)

Nu kommer lite fler bilder från Spanien. Johanna tyckte jag skulle ladda upp bilderna på 500 iställetför 300, testade det men dem blev jättejätte stora då, så nu laddar jag i alla fall upp dem på 400! :)

Dessa bilder som jag visar idag är bilderana som jag tog när vi var i Barcelona, Sagrada Familía och vid La Pedrera. (Mådde illa och höll faktiskt på att spy när vi var utanför Sagrada Familía, orkade inte ta så mycket kort men hoppas att ni förstår)


hamnen i Barcelona, mycket båtar eller vad? :)


hoppade studsmatta i Barca, haha!


tågstationen i Barcelona


Mamammamamammma!


Det som är brunt är klart det som är vitt ska/håller på att byggas!
Detta är alltså Sagrada Familía för er som inte visste det :)



titta taket? :o




La Pedrera


Också La Pedrera


nån lyktstolpe som jag tog kort på?

I nästa inlägg med Spanienbilder lägger jag nog ut nåt sorts "övrigt" inlägg, har ju fortfarande bilder att visa men så får det nog bli :) 

Hejdå! :D

PLEASE, GIVE ME A CUPCAKE!


Det fanns ett fik som vi bara titta in på snabbt vid La Pedrera, det
skulle inte vara helt fel att åka tillbaka dit nu, nån som ska med? :D

SANT POL DE MAR!

Hej! :)

Nu ska ni få lite nya bilder från Spanien, alla dessa bilder är från standen vi bodde i - Sant Pol de Mar!



tågstationen i Sant Pol de Mar


stranden i Sant Pol de Mar


också i SPM (söt förkortning)


våran älskade pool!


det syns knappt, men vi bodde i huset ovanför den
vita skylten!



Dessa bananer växte i våran trädgård! :o


blommor i parken vid snabbköpet


vid stranden fanns dessa godingar :p

Nu behöver mamma datorn igen, mer bilder kommer någon annan gång!


FÖRSTA DAGEN AVKLARAD!

Hej! :)

Då var sommarlovet över då? Första dagen i skolan var helt okej ändå, började sent slutade tidigt :) Kul att träffa alla igen också! Somnade så sent igår att jag knappt orkar stå upp längre! Tror att jag somnade "ordentligt" först efter fyra på natten...

Johanna följde mig hem efter skolan, vi satt mest framför tv:n eftersom jag var så trött. Eller jag var snarare halvt död, haha :)

Ska försöka ladda in lite fler bilder från spanien, ligger ju lite efter med det eller vad tycker ni? Har ju knappt visat nå bilder alls, jag skämms!


när vi var ute med båten

LAST DAY!

Hej! :)

Har haft en helt awesome dag med Johanna, Tova och Amanda! Trots regnet har vi haft det jättebra, vi har varit ute och inne i flera timmar. En bättre avslutning på sommarlovet kan man nog inte ha, eller jo... med lite sol hade det ju kännts ännu lite bättre, men det gör faktiskt ingenting. Tog även lite bilder när vi var ute :)


finaste ♥





Vet att bilderna blev gigantiska, men jag orkar inte ändra storlek, förlåt för att jag inte uppdaterade tidigare men mamma var tvungen att ha datorn och sen dampade nätverksanslutningen också!

Imorgon är det skola men jag ska försöka blogga imorgon på eftermiddan ändå :)
Godnatt och tack tjejer för att ni gjorde min dag ♥

-


SHOPPA SHOPPA SHOPPA!

Hej! :)

Gårdagen var skitbra, vi åt mat, åt godis, popcorn, chips, dipp, ostkrokar, ja allt möjligt! :) Och inte bara det, jag fick ju träffa Johanna! :D Fick ett par adidasshorts av henne - TACK TACK TACK! :D
Ni kan läsa Johannas blogg >>HÄR<<
Köpte även ett nagellack igår, det var jättefint!

Idag har jag också varit på stan, kom hem med ett nytt regnställ och ett par nya innegympaskor! :D


TACKTACKTACKTACK! (fina bilder också, menmen)




Dependnagellack 223#

Orkade inte ta kort på regnstället, men det är ett vanligt svart Didriksson regnställ :) Ikv blir det typ Musikens Makt och imorgon är det ju sista dagen innan skolan börjar... Vad ska jag ha på mig? ;o

NU BLIR DET FEST!

Hej :)

Kom precis hemfrån Johanna och nu har jag bråttom! Måste skynda mig, för nu ska det bli fest hos grannarna! :D Tänkte bara kika in och säga ett snabbt, hej & hejdå! :)


bildbrist

MEETING MY DEAR FRIEND!

Godmorgon! :)

Har precis ätit frukost och tagit på mig kläder, tänkte egentligen sminka mig och så men jag hamnade här ist. Idag ska jag träffa Johanna! :D Sååå taggad! Har saknat hene jättemycket!

Sitter och pratar med henne i telefonen nu, yeah! :D
Ska sminka mig nu, hejdå!


fina unge ♥

HEJ FLÄSKLÄPP!

Hej! :D

Har typ städat och nördat program hela dagen. Eller ja, nästan! När klockan var typ kvart i åtta åkte jag och Tova till Scandic och bada och sånt! :D När vi badade råka jag slå mig med nån knäpp delfin? Så nu har jag fläskläpp, kul liv!

Var även och handlade till imorgon, köpte asmycket godis! :)
Nu vill Lova att jag ska stänga av datorn, så så får det bli! Kanske ska träffa Johanna imorgon, men vi får se!



Tog bort inlägget jag skrev igår om Tovas hår och det... Det dampa och kom före det nyaste inläggen, blev så sur så jag tog bort det! Haha :) För er som undrar så färgade jag iaf Tovas hår igår, hon blev nöjd och jag med :)

PARK GÜELL!

Hej! :)

Tänkte att det kanske var dags att ladda in lite bilder på bloggen från Spanien... Idag laddar jag bara in bilder från mosaikparken Park Güell!






ödlan i parken


ingången till mosaikparken park güell


massa sånna här mosaiksaker satt i taket!


uppe på nån terass elr nåt i park güell


älskar dig ♥


tada!


i parken fanns även detta grymma valv! :)


det bodde papegojor i palmerna!

Nu har ni fått se lite bilder från parken iaf... mer bilder från andra ställen kommer komma! Men inte idag :)

Ikv åker jag till hotellet med Tova igen, i nästa inlägg kanske jag visar hur hennes hår blev... vet inte ens om jag fick nå bra bilder kom jag på... äh! Vi får se! :D

Hejdå!



RISE AND SHINE!

Hej! :)

Vaknade vid tjugo över 11 med huvudvärk... Jippie! :( MEn det går väll över snart? Aja, sitter iaf och äter lite godis som blev kvar från igår... Mamma blev sugen på godis igår och jag var följde gärna med! Man måste ju njuta de sista dagarna innan sommarlovet är slut ju!

Nu ska jag ta på mig lite kläder och så... Ska fixa Spanien inlägget också :D


strawberry's

GOODNIGHT LOVERS! ♥

Hejsan! :)

Har planerat för surströmmingsfest med grannarna på fredag så vi har haft "möte" och bestämt vad vi ska handla och sånt :D

Varje år har vi surströmmingsfest och vi äter då surströmming (förstås) grillar korv mitt i natten, äter godis och de vuxna dricker sprit... mycket sprit! Haha :D Sen går alla hem till sig och sover vid fyra på morgonen typ!

Förra året var alla så mätta så vi grilla korv till lunch istället för vid midnatt, prata ännu mer och skojsa! :D måste erkänna att jag har ganska roliga grannar så kvällen blir faktiskt riktigt bra! Och Elise är ju med! :)

Och ja... jag äter surströmming! Inte mycket men lite... :s Nu ska vi faktiskt ha annan mat också, räkor tror jag det blir så jag äter nog merräkor än surströmming!


vill tillbaka!

Tänkte bara säga godnatt och så!
GODNATT!

NEJ JAG ÄR INTE DÖD, JAG ÄR MED ALICE!

Hej! :)

Jag och Alice vaknade typ vid tio och åt frukost och sånt. Sen åkte vi till henne för att gå ut med hennes hund Maja!
Nu ska vi se nån serie tror jag :)
Tänkte bara ge er ett litet livstecken, uppdaterar ikv! :)

ALICENSPRALLISEN!

Hej! :)

Har varit med Alice hela dagen och nu ska hon sova här! :D Känns bra att träffa sina vänner igen!
Håller på att ladda över bilder nu, även sortera... Vilket kommer ta ett tag. Men såfort jag är klar med det ska ni få se lite bilder!

Tänkte mest bara säga godnatt och så, en liten bild från Spanien också!
Godnatt :)


PÅ SKAAAAAARPEN!




Hahaha, humor!
spola till 05:45 om ni inte orkar se hela :)

FIXELIFIX!

Hej! :)

Vaknade vid halv 12 och nu håller jag på att fixa mig för jag ska dra till Alice Sprallis! :) HAr inte träffat hon på aslänge, så det ska bli skitkul! :D

Juste, jag köpte en ny mascara i Spanien förresten, vi var i Calella och jag hittade mascaran jag velat ha aslänge nu för typ 85 kr! :) Nöjd!

Köpte faktiskt inte så mycket... 1 linne, 1 tröja, 4 armband, solbrillor och mascaran och massa Happy Pills! (+ saker till Johanna och jag kan ju inte säga vad hon ska få ju!) Men vi var ju på en sol&bad semester, och då blir det inte så mycket shopping! :D



Nu måste jag skynda mig till Alice!
Hejdå!

Happy Pills ♥

Hej! :D

Nu är jag äntligen hemma! Jag har haft det underbart och vi har bott i världens mysigaste by, köpt godis från Happy Pills & ätit mängder av patatas bravas! :)

Kom hem idag vid två och efter att vi handlat så for vi till farmor och åt middag! Ska sortera bilder också, vilket kommer att ta ett tag men bilder ska ni få, det lovar jag! :D

Har kollat runt på datorn och uppdaterat mig lite, så det är därför jag uppdaterar bloggen först nu!

Sen har jag bestämmt mig för att försöka få Happy Pills hit till Sverige, vete&%" hur det ska gå till men ändå! Happy Pills är en liten godisaffär, själva affären ser ut ungefär som ett litet labb och man plockar godiset i små burkar som man sedan klistrar fast små lappar med roliga texter på. Godiset plockar man själv ur små lådor med plasthandskar :) Tror jag gick in på tre eller fyra olika Happy Pills butiker i Barcelona, jag tycker iallafall att idén är skitkul, det är dyrt men så värt det! :D (skum förklaring det där blev, menmen)





Helt klart ett ställe man ska besöka om man åker till Spanien! :P
Ska berätta mer sen om saker som Park Güell, Sagrada Familía och allt!

Nu ska jag fixa mina naglar och fortsätta andas svensk luft!
Hejdå!


BARCELONA - HERE I COME!


DREAMING ABOUT TOMORROW ♥

Hej! :)

Har packat klart nu och jag fick tillochmed en egen liten väska :) Annars har vi en jättestor som vi alla brukar dela på! :) Imorgon åker vi och jag är typ... övertaggad! :D

Längtar så mycket att få träffa mina underbara kusiner och se huset vi ska bo i och allt! Kommer nog inte kunna bada dem första dagarna, av en helt normal anledning... men det får gå! Imorgon åker vi till Stockholm och sen på lördag åker vi äntligen till Spanien!

Uppdateringen kommer ju typ dö ut, men det får ni leva med! Jag ska trots allt på semester! :D
Ha det bra i "kalla" Sverige. Nu ska jag nog börja göra mig iordning för kvällen, börjar redan bli trött! Måste ju ha nog med krafter tills imorgon.


mina underbara kusiner och min underbara syster

Hörrni! Ha det bra medans jag är borta och jag kommenterar lite bloggar när jag är tillbaka så ni vet! :D

LAGUNA BEACH!

Hej! :)

Förlåt att jag inte uppdaterade någonting igår, men först tränade & badade jag med Signe, sen fick jag jätteont i magen och satt och såg klart alla The Hills avsnitt...

Imorse väckte mamma mig tidigt för vi skulle in till stan, hade ont i magen då också men tg en tablett och åkte iaf, mår ganska bra nu iaf, och kom även hem med ett sött litet linne och massa euro! :D

Nu ska jag börja se Laguna Beach! :) Tack Josefine för tipset!
Laguna Beach är typ samma sak som The Hills, samma personer och allt, fast det var innan dem flyttade till The Hills :)


TOVALÖVGRENJOSEFINENÄSLUND!

Hejsan :)

Nu har vi ätit mat och glass med morfar och Anita :D Sen kom Josefine och Tova och höll på skrämma ihjäl mig! :@
Nu sitter vi och snackar skiit, dvs. om killar  och sånt :p 

Nu tycker jag att va ska hitta på nå, kankse sticker ut och tar kort! Nu sitter Josefine och läskar oss med choklad också... Både jag och Tova har godislöfte. Har tummat med mamma att vi ska hålla oss tills vi är på utrikeshallen på Arlanda! Bara 4 dagar kvar nu :)


i brist på annat,

HOMESWEETHOME!

Hej :)

Har kommit hem från båten nu och morfar och Anita kom precis hit och ska äta middag :) Sen ska jag teäffa Josefine och Tova!

Tror jag uppdaterar senare. Nu ska jag vara social, hejdå! :)


BEFORE AND AFTER

Hej! :)

Kom nyss hem från stan där jag klippt mig och allt, är lite stressad för vi ska ut med båten och allt, men en före och efter bild har ni här! :


före (suddig, men ni vet ju undefär hur det såg ut innan)


efter

Är jättenöjd, men nu ska jag fara! Ses och hörs sen! :)

.


RSS 2.0