Snökoja

Hejhej! :)

Vet att jag inte bloggat på ett tag, tror att problemet är löst nu! :D

Sov hos Amanda inatt, hon jag och Agnes gjorde glass halv 3 på natten. Sen vaknade vi vid 12 och sen två har jag typ varit ute. Först skottade jag och Lova och sen byggde vi en jättefin koja till Signe och Lovisa :)







Ska visa sen hur håret blev! Vi visste inte hur de skulle gå till att bara slinga min utväxt så vi slingade hela håret och jag är supernöjd! :)

1000 inlägg!

Hejhej! :)

Som jag berättade igår är mitt internet fortfarande knas. Det funkar men är så segt att det inte går att använda! Det funkar för tilllfället så jag tänkte bara kika in och säga hej! :)

Idag ska jag slinga håret, fina Josefine kommer hit och hjälper mig, Tova också tror jag :)
Sen ikväll är det Fritidsfestival på gården så kommer vara där hela kvällen tror jag!

Så, vad hände igår då? Jo, prinsessan har fått ett namn, som jag faktiskt kommer att hissa. Hon ska heta Estelle. Först trodde jag hon skulle heta Estrelle, nästan som chipsen. Men sen när jag förstod vad hon skulle heta var det faktiskt ganska fint, Prinsessan Estelle!
Sen var vi på teater igår med farmor, och såg Grabben i graven bredvid. Den var ganska bra men det kan jag berätta mer om sen!

Tänkte berätta också att detta är mitt 1000 inlägg också!
:D


Tar en arkiv bild och önskar er en fin lördag!

inget nätverk

Hejhej! Mobilbloggar lite fort innan jag somnar! Tänkte bara meddela att vårat nätverk är helt crazy och inte vill funka! Bloggar och jag kan, puss!

Marabou

Hejhej! :)

Fick sluta tidigare idag, min slöjdlärare har åkt till Mexico och hade ingen vikarie - toppen! :D
Borde plugga till läxförhöret imorgon, men ska ta och slappa lite först.

Är så less på skolan just nu! Vill bara ha lov. Konstigt dedär, när man är frisk vill man bli sjuk för att slippa skolan och när man är sjuk vill man bli frisk så man kan gå i skolan (eller så är det inte skolan som lockar, bara att bli frisk...). Nu är det andra veckan jag är tillbaka och är redan less så lovet kommer lägligt!

Ska göra massor av roliga saker på sportlovet, ska slinga min utväxt, träffa Amanda och tjejerna, träffa Johanna som säkert kommer sova över när hon blivit frisk, jag skulle vilja hinna träffa Lina och så ska jag ju såklart tjocka med massor av onyttigheter och sova


Sverige har fått en ny prinsessa ♥

Godmorgon! :)

När jag vaknar står mamma och Lova vid sängen och säger att det har fötts en liten prinsessa! Tydligen så föddes hon 04.26, vägde 3280g och var 51 cm lång. Imorgon får hon ett namn också :)



Bowling

Hejhej!

Har haft en superrolig dag! Först var vi på museét, sen åt vi lunch på gymnasiet och sen gick vi och bowla, självklart var jag bäst men Agnes, den jäveln, vann med 19 poäng... Sen åt vi igen, men på Max denna gång. Sen for jag till min fina sjuka vän! Hon fick lite vimto och tuggummi.

Tog lite bilder när vi bowla och var på museét:






Tröja- JC, Kofta- Peppercorn, Jeans- JC







Puss ♥

Morgonpuss ♥

Godmorgon!

Idag har vi aktivitetsdag med skolan, alla i B-spåret ska åka till Nordpoolen eller åka och bowla. Jag valde bowling och det ska bli askul! Min buss in till stan går 09.04 så det är typ en halvtimme kvar :)





Vad ska ni göra idag?

Fettisdag

Hej!

Kom just hem från skolan, har typ varit hemma i 20 minuter :)
Idag hade vi prov i tyska igen. De gick typ bra och jag är nöjd! Fick däremot avbryta idrotten, har absolut inte fått tillbaka all ork sen jag varit sjuk och blev helt slut...

Idag är det fettisdag, och nej det står inte FettisDag, det står FetTisdag :D
Köpte en semla och saft i fiket idag, namnam. Gillar ni semlor?



No network

Hejhej!

Det har typ varit storm här och då har nätverket dampat asmycket! Därför jag inte kunde blogga nå mer igår :)
Skypar nu med min lilla bestisfestis som har gått och fått min sjuka... Hade tänkt se Big Brother också!

Sen är det massor av plugg som gäller, matte och tyska!


Tror ni inte att pappa, mamma och syster kommer hem med tre stycken sånahär "goodiebags" från tävlingen igår? Har alltså 900g chips i köket. Är jag sugen på att öppna? Nej, aldrig...

Konfaträff

Hejhej! :)

Kom just hem, har varit på konfaträff sen 10.45... var där i typ tre timmar och ledarna kunde bara inte låta oss gå utan var tvugna att halvt döda oss med sina "4hörn" lekar och heta stolen. Så less.

Värmde friterad kyckling till lunch, asså fy fan! Kommer aldrig kunna äta de igen...
Vilket glatt inlägg dehär blev känner jag!

Ska träna ikväll, de muntrar säkert upp mig! :D




Moster ♥

Hejhej! :)

Har just pratat med moster i telefon och nu sitter jag och ser Lyxfällan. Har tittat på massor av AnaGinashow avsnitt också. Far nog till gården ikväll, det är snöstorm ute förresten, hoppas jag inte dör på vägen :)


Hade ju inte varit helt fel med sånt här väder...

New in

Hejhej! :)

Sov typ till elva eller nå sånt idag. Så skönt att slippa ställa alarm och sånt!
Hade tänkt att visa vad vi köpte på stan igår! :)


JC - 399:-


Lindex - 69:-


Bikbok - 49:-  (REA)

Plus hårsnoddar och nå fula armband som följde med :)
Hejdå!



Shopping

Hej!

Efter att jag bloggat och de åkte jag till Johanna. Var där ett tag och sen for jag in till stan för att möta upp mamma. Hon hade köpt massa konstiga kläder åt mig så vi gick och lämnade tillbaka dem och fyndade massor. HAde tänkt visa upp allt nytt imorgon när det är ljusare ute :) Känner att jag är sådär onödigt glad och ska fixa naglarna och lite sånt annat kul!

Fick lust att skypa med denna snygging, alltid roligt med lite stockholmsprat med lillkusinen :)


alla måste älska min dator...

Vad ska ni göra ikväll?
Puss!

Loading

Hejsan! :)

Sitter och väntar på att Greysavsnittet ska ladda klart... det segar som vanligt. Slutade 12.25 idag istället för 14.00 eftersom våran engelskalärare var sjuk eller nå :)
Har som sagt ett nytt schema nu, vi byter var sjunde vecka och periodläsning funkar faktiskt riktigt bra!

Stekte palt när jag kom hem och nu har jag ingenting att göra. Har läst ikapp allt jag missat i skolan också. Borde kanske plugga tyska och göra lite engelska men orkar inte!


hemsk bild men här ser vi min utväxt... Har pratat med Josefine och nästa gång hon kommer upp ska
hon fixa det!

Det finns en kärlek men den har brunnit ut du fick för stor del av mitt liv jag kunde inte andas till slut...

Hejhej!

Hade tänkt hoppa in i duschen också kom jag på att jag inte sagt hej till er idag!
Har haft en ganska chill dag idag, åkte in till stan vid nio för att gå på Rockkonsert med skolan, de var i en halvtimme och vi började igen klockan 12.30. Det blev lunch på stan och vi gick omkring i ungefär en timme och kollade runt. Sen No, slöjd och omprovstid.
Var på skolan tills halv fem kom hem åt hämtpizza :)

Borde egentligen plugga till provet imorgon. Surade just på mamma och sa att om hon kommit från tyskland hade jag haft det liite lättare...

Laddar upp en fin randombild från i somras och lägger ut min absoluta favoritlåt just nu:




Hanna - Melissa Horn

Nutella

Hejhej! :)

Sitter och tjockar med nutellamackor. Var ju tvungen att testa och hann inte igår. Sist jag åt nutellamackor var i Spanien... alltså mer än 6 månader sen!

Ska skriva klart svenskaarbetet och plugga tyska, kom på att vi har prov på fredag, he :)


Massor av alla ♥ dag presenter!

Hejhej!

Mamma och pappa kom hem för ett litet tag sen, jag och syster har hunnit få paket av kusinerna och mamma och pappa. Sen kommer söta Yoseline och Elin förbi med sånnadär chipshjärtan till mig! Några tjejer från skolan skulle till Louise och mysa också tyckte dem tydligen synd om mig! Blev helt rörd ♥


från kusinerna, tuggummin och choklad


från mamma och pappa


haha, finfin bild... :)

Hoppas verkligen att ni har det lika mysigt som jag tydligen ska ha, har lovat att följa med på en Isfestival på systers skola!

Ni som ska till Louise, hoppas ni har jättemysigt och ät choklad och annat gott åt mig också, puss!

Fixa och trixa

Hejhej! :)

Har läst kapitlena i No nu, känns jätteskänt att ha det gjort! Har även jobbat lite matte och gjort lite tyska. Framsidan i svenska är klar och arbetet är snart klart det med! Känns jätteskönt!

Igår fick jag nässelutslag i ansiktet också, det har som tur är lagt sig nu men har fortfarande utslag på armar, ben mage osv. Ska gå ner och städa lite i mitt rum, dammsuga och dammtorka, sen ska jag duscha och locka håret, ringa min fina bästavän för att få lite planeringar i So!

Känner att jag fick massor av energi helt plötsligt, så grymt skönt! Denna dag blir bara bättre och bättre :D


Glad alla ♥-dag!

Godmorgon! :)

Vaknade för snart en timme sen, trots att jag fått nässelutslag i ansiktet och fortfarande hostar en massa så är jag helt glad idag, det är ju Alla hjärtansdag!


(och nej, har inget annat roligare för mig än att sitta och redigera bilder i picnik...)

Tack till alla er som fortfarande läser min blogg varje dag och ha en riktigt bra Alla hjärtansdag allihopa!
Puss ♥

Bara lite att göra...

Hej! ♥

Kom nyss hem från skolan, och nej - är inte frisk ännu. Fick nytt schema och lite sånt. Måste plugga massor nu.
Ska läsa 4 kapitel NO, plugga till matteprovet på torsdag, plugga till tyskaprovet på fredag, lämna in en skrivuppgift i svenska, lämna in en reklamsak till bilden och göra ett kapitel i matte... Fuck this.

Inte nog med min förskylning har jag fått nässelutslag och går på kortisontabletter eller nå sånt! Åh, bajs

Du inte gå arabkurs?


Dehär är Tilde, hon är rädd för höns

Hej! :)

Förlåt för min oväntade bloggpaus, men har mått riktigt dåligt de senaste dagarna... För första gången sen i måndags var jag ute, gick ner till farmor, en promenad på ca 2 minuter, tittade på tv och pratade väder. Kom just hem och skypar med Louise.

Hon hade tydligen lagt upp dessa två bilder på sin blogg, höll på dö när jag såg det!




Hur kul är inte detta, och hur söt var inte Louise med sitt blommiga hårband och gula polotröja? Ja, inte för att jag ska säga så mycket... ser helt lömsk ut!

Imorgon ska jag en snabbis till skolan. Börjar 10.20 och tänkte mest bara få det nya schemat, göra 2 prov och hämta böcker, helt frisk är jag inte ännu!

Puss ♥

I look.. sick?

Godmorgon!

Lite sent att skriva det nu vid ett, men ändå :)
Vaknade vid 10 och gick upp och satte mig i soffan. Har orkat stoppa på en film och har gjort bullens och fruktsoppa. Orkar verkligen inte vara sjuk längre. Och på söndag ska jag absolut inte vara sjuk. Min kusin har precis fyllt 18 och då ska det vara fest, kan ju inte sitta här hemma och sjuka då ju...


mina bästa vänner just nu...

Tunnelbanan

Sitter i brist på annat att göra och ser på Tunnelbanan. Sen får dem ett larm om någon som typ blivit påkörd av ett tåg. Sen visar det sig att den "påkörde gubben" själv gått ned på spåret för att pissa. Okej, här tycker jag det börjar bli fel alltså, för det första: Vem går ner på spåret (där det kommer tåg hela tiden) för att pissa? och sen för det andra: varför går han då inte bara på toa, eller väntar tills hans tåg kommit och går på toa när han kommit fram?
Nu visade det sig att han brännt sig eller blivit klämd eller nå, han stod sedan upp och väntade på ambulans och sånt, men ändå? Vilken idiot, skyll dig själv!


Dagobertmacka

Hejhej!

Sitter i soffan med mamma, hon kom just hem från frissan och hade med sig dagobertmacka till mig. lagomt god frukost :)

Borde egentligen skriva min svenskauppgift, men orkar inte nu. Sen måste jag ändå plugga No, matte, engelska och tyska. Hatar att vara sjuk...

Nu ska jag och mamma se Martian child och bara chilla. Hoppas på att vara frisk när veckan är slut!



37,7

Hejhej!

Sjukar fortfarande och idag fick jag feber, bara 37,7 än så länge. Åkte inte till skolan imorse, kände att då skulle jag dött på vägen...
La mig i mammas säng och sov där i typ 4 timmar, är sugen på mat men orkar inte gå till köket, dehär suger.


Sjuk

Hejhej!

Sitter i soffan med filt och halstabletter, har ont i halsen :(
Gick till skolan imorse för att iallafall vara med på matten eftersom vi har prov imorgon och jag inte fattade något, kommer nog gå till skolan imorgon och göra provet, orkar inte gå på omprov och bajs.


Det var någon som undrade vem det var på första bilden från förra inlägget. Det var Tova, en bild från i sommras när vi var ute och seglade och hade skoj! :D


Dear Summer, please come back!







Nu ska jag rycka upp mig!

Har inte alls mått bra idag, efter jag bakat och det blev jag så trött att jag nästan somnade. Sitter fortfarande i pyjamas och känner mig äcklig. Måste nog ta en snabb dusch och fixa mig lite, ser ut som en död padda.

Ni har väl också sånna här segdagar ibland? Vad gör ni då för att bli pigga och glada igen?




Hembakat är bäst

Tjenare!

Vaknade halv nio i morse och kunde inte somna om, gick upp och la mig i soffan och tittade på tv. Hade också jätteont i halsen, vilket jag i&försig fortfarande har. Sen gjorde jag matteläxa och bakade grova tekakor. Det vart jättegott och nu luktar det nybakat i hela huset! :)

Ikväll bli det träning och sen ska jag se Äkta människor med mamma och syster. Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk, har så mycket prov nu så jag har inte tid att vara sjuk...


Saknar min lilla finis, hoppas att vi snart kan ses igen!

Ny design!

Nu är den nya designen uppe, är ganska nöjd, men ska försöka fixa en ny bakgrund också. Tänk på att det är första gången jag gör en helt själv!

Tryck på F5 om ni inte ser den!

Fixa bloggen

Hejhej! :)

Hade tänkt att fixa bloggen idag, kanske göra en ny design. Har aldrig gjort det förut så vi får se hur det går. Annars så vaknade jag vid halv 11 och låg och tittade på tv till typ 12, sen åt jag frukost och nu har jag duschat och sminkat mig.

Det är 30 minus ute nu så kommer nog inte ut nå, lider med Tova som är ute dejt med reklamen, hade aldrig klarat av det... :s 


Forever alone...

Hejsan! :)

Sitter helt ensam med mina popcorn och ska alldeles strax se Greys - trots ensamheten känns det som en helt ok fredagskväll. Drack pommac till middagen också eftersom det fanns kvar en flaska från nyår, namnam! :)


Kotunga

Hejhej!

Kom hem från stan för ett tag sen, kom hem med en tröja från ginatricot. Kollade prao också, ska ringa på måndag och se om det gick eller inte :)


Ginatricot - 99:-

Skypar med mina fina

Tjenare!

Sitter och pratar på skype igen, idag är det med Tova och Stockholmsjäveln, Amanda! Ska snart lägga mig i sängen och sova, har haft huvudvärk typ halva dagen... Orkar inte göra någonting då, ligger typ död på govet och mår typ illa.

Imorgon ska jag må mycket bättre, slutar som vanligt 12.20 och sen sticker jag mot staden med min käre vän, Johanna! Vill verkligen hitta nya kläder och vem är bättre på att hjälpa mig med det om inte hon! Dethär blir nog bra! :)

Planerar även en resa till Thailand eller något liknande just nu, vill verkligen inte vara kvar här, Norrbotten suger. Värre än istiden... 30 minus känns väldigt lockande.




Svar på kommentar


Svar: Nej, jag menar gimp. Förstår typ inte Photoshop... :)

Liten gäst

Hejsan!

Lovisa var just här och busade, vi tog kort med webben och ritade med ritplattan, sen tog jag på mig min onepiece och hon tog på sig Lovas som är typ dubbelt så stor som henne, hahah ♥





Hahah, nej, hon petar mig inte i näsan!




Nu ska jag se slutet av Halv 8 hos mig, och sen är det Sveriges Mästerkock!


-19,2

Hejhej!

Det är iskallt ute idag! 19 minusgrader och vi var ute på idrotten idag. Blir det kallare flyttar jag här ifrån alltså, klarar inte av dehär längre! Vill ha linne och shorts och bara ligga ute i solen och steka! För less på vintern...

När jag kom hem från skolan åt jag mellis och såg Sofias änglar med min sjuka lilla mamma och Lova. Nu ska jag typ plugga tyska. Provet gick typ bra och jag är nöjd! :)



Skulle egentligen på Yoga idag med Johanna och Anneli men det blev inställt :(
Hejdå!

RSS 2.0