New life cookie!

Hejhej!

Har suttit för första gången och hållt på och "klippa & klistra" i Gimp. Gjorde en reklamsak till bilden. Inte precis det bästa jag gjort men det funkar! Såg att jag failat toltalt eeeefter jag sparat. Såg att det stod "Fluff-Flff" istället för Fluff-Fluff. Så fick typ sudda och bajsa, menmen :)



Nu ska jag se Elsas värld och sen ska jag plugga lite mer No inför provet imorgon!
Puss! ♥

Two from yesterday

Hejhej!

Sitter och pratar med Louise på skype. Har duschat och gjort ansiktsmask eftersom jag inte hann det igår. Sen har jag sett Familjen Annolunda.

Kommer ni ihåg Livet enligt Rosa serien? Jag älskade den, jag skojar inte. Har sett filmen och serien flera tusen gånger. Hade alla ljudböckerna och böckerna och kan fortfarande låtarna. Helt plötsligt börjar Louise spela introlåten. Så här sitter jag och sjunger på To win my love. Måste nog erkänna att jag fortfarande har en crush på Freddy Åsblom...

Här får ni både låten och två bilder från helgen hos Lina:





Alla dessa val...

Vad jag ska göra:



Vad jag borde göra:


Mot staden

Godmorgon!

Har ganska precis gjort mig klar och ska åka in till stan om typ 40 minuter med Josefine.
Igår åkte jag till gården och jag och Josefine bakade en asgod smulpaj!

Hos Lina hade jag det asbra! Vi åt godis och såg Da Vinci koden. Försökte blogga två gånger där borta men det funkade inte, tror att Lina kommer skicka över lite bilder också! Sen åkte vi till Måttsund och hade med oss matsäck och hade det superbra! Tack för en grym kväll och dag!

Nu ska jag kolla så att min buss verkligen går 13.01, vore ju synd att missa den!


I love you now, and I always will.

Hejhej!

Kom ganska precis hem från backen och nu sitter jag här helt ensam. Mamma, pappa och syster åkte till graven precis innan jag kom hem. Idag är det 6 år sedan min mormor dog, gud vad jag saknar henne
Hade egentligen gärna följt med, men jag kan lika gärna tänka på henne här hemma som där. Det blir bara lite värre där borta. Där man inte riktigt vågar gråta för att man är rädd att se ut som ett mongo sen när man ska in på affären och handla. Nej, mormor finns i mitt hjärta och där kommer hon alltid vara!


jag älskar dig, skulle göra allt för att få dig tillbaka

Biologiplugg

Hej!

Har suttit med Johanna och pluggat biologi, nu är vi ena riktiga smartisar!
Nu har Johanna precis åkt hem och jag ska se ett Grey's avsnitt och packa. Sen far jag mot min fina vän, Lina! Vi kommer säkert ha det jättemysigt och det ska bli så kul att se deras nya hus! :)
Vi får se hur det blir med uppdatering och sånt men kommer hem imorgon någon gång på eftermiddagen!


hej sämsta webbkamera...

Huvudvärk

Hejhej! ♥

Kom nyss hem från skolan och har precis ätit mellis. Har huvudvärk också. Jag ska inte bli sjuk! I helgen ska jag vara med Lina och då kan jag ju inte gå omkring med feber och huvudvärk ju!
Borde egentligen plugga men orkar verkligen inte, gör det om ett tag istället. Tyckaläxförhöret gick bajs, menmen...

Yogan igår var asbra! Typ den bästa träningen jag varit på. Det var skönt och inte äckligt jobbigt, och svårt var det inte heller!
Har ju glömt att visa er min söta lilla buddha, som jag fick på linan, så fyller ut min blogg med den lille filuren.
Hejdå!





Älskar dig med, du är världens bästa! ♥
(Tack alla andra också, vet att ni alltid finns där för mig!)

Yoga

Hejhej!

Vet att det blev värsta deppinlägget igår typ, men det var så skönt efteråt, jag fick iallafall lätta lite på mina känslor. Och som ni nu säkert förstår kan jag också ha det svårt och jobbigt ibland ♥

Kom nyss hem från skolan, och här sitter jag igen med den där dumma tyskan. Orkar verkligen inte plugga, vill typ åka till gymmet och träna. Vilket jag i och för sig ska men inte i gymmet inte... Idag blir det yoga! Med lilla Johanna! :)

Ne, nu ska jag fortsätta plugga och så ska jag försöka blogga efter yogan!
Puss


Önskar ibland att jag hade en liten hund som åt upp läxorna åt mig, typiskt också att man måste göra
allt själv! Bara tugga på...

10 år sedan...

Måste bara få ur mig detta på något sätt, vet inte om min syster kommer läsa detta men vill bara att hon ska veta att jag älskar henne mer än något annat på hela denna jord ♥

Idag är det 10 år sedan min lillasyster blev påkörd. Just denna dag för 10 år sedan stod jag i hallen och pratade med min pappa i telefon. Jag var då nästan 5 år gammal och skrek att det var mitt fel alltihop. Jag vet nu idag att det inte var mitt fel men man man inte annat än att klandra sig själv.
Allt i denna hemska olycka var dåligt men i det måste man ändå försöka plocka ur det positiva. Om detta inte inträffat, hade jag verkligen haft så bra kontakt med min familj, mamma, pappa, farmor, morfar, mormor och syster? Jag tror inte det. Jag kan inte annat än att tänka på vilken underbar familj och vilka underbara vänner jag har. Alla ställde verkligen upp när jag och vi behövde det dom mest.
Min älskade farmor som tog hand om mig under vardagarna och var den bästa farmorn som fanns (och finns) och min älskade mormor som under helgerna tog hand om mig, vi målade, och tittade på Jönssonligan och lekte med de små trollen. Sen min älskade fina vän - Signe. Som än idag står mig så nära och betyder så enormt mycket för mig.

Jag kan bara tacka gud vet vem för att allt gick så bra. Idag är min älskade syster 12 år och frisk som en nötkärna och trots att jag kan vara så otroligt irriterad på dig ibland älskar jag dig lika mycket då som nu, sjuk som frisk. Du betyder allt för mig, du är världens bästa syster ♥



Under tiden jag skriver detta skakar hela jag av gråt, jag mår illa av bara tanken av vad som kunde ha hänt. Det har varit både tunga och lätta 10 år. Och huvudsaken är att du lever. Men vad som än händer vill jag bara säga förlåt - det kanske inte finns så mycket att säga förlåt för men jag vill ändå att du ska veta att jag har sagt det.



Saffransbiscotti och te!

Kom hem för typ en halvtimme sen och nu sitter jag med tyskaläxa, biscottis och te. Signe gjorde en fet påse med biscottis till oss som vi fick på nyår, dem är jättegoda och måste verkligen få receptet. Det ultimata pluggfikat! Ikväll kankse jag far till gården men just nu är det bara plugg som gäller!
Hejdå!

Exercise

Hej!

Kom just hem från gymmet där jag varit med min lilla mor. Det gick jättebra och nu är jag typ död. Ska typ gå och lägga mig! Längtar till onsdag då det blir yoga med Johanna!

Imorgon slutar jag 15.30 och jag känner redan nu att det kommer bli en lååååång dag...
I helgen blir det mys med Lina och säkert massor av onyttigheter :)
Testade ritplattan som min syster fick i julklapp. Ritade hela familjen som potatisar!



Godnatt!

23/1 2012


Är snart påväg till skolan och jag slutar 15.25. Är hemma vid typ 15.40 då antar jag.
Känns helt ok med blodpudding till lunch också, min absoluta favoriträtt... eller? Kommer svälta ihjäl...

.


Hamburgare

Hejhej!

Kom hem för typ en timme sen, idag började våra långa träffar med konfan. Idag pratade vi om bibeln, det var skittrråkigt och jag ville väldigt gärna hem och sova eller nåt... Men jag har ju trots allt valt detta själv menmen :)

Väl hemma gjorde jag en jättegod hamburgare och nu ska jag se de sista två avsnitten av Revenge och se det senaste avsnittet av Greys. Fullt upp här!


Hittade en gammal bild från sexan, känns som igår... ♥

Konfaträff

Godmorgon!

Har precis gjort mig klar för konfaträff! Ska bara borsta tänderna också!
Johanna har precis bokat ett yogapass på onsdag och jag är riktigt taggad! Testade zumba förra veckan och jag var så dålig att det var pinsamt...
Här får ni en dålig outfit bild:


Tröja- Ginatricot, Byxor- JC (nya!), Linne: JC

Hejdå!

I'll be waiting

Hej!

Vaknade vid halv 11 och sen vid ett for jag, Tova och Signe till Måttsund och åkte slalom, vi hade de jättebra och åt pommes och godis, nomonom. Har duschat och är snart påväg till gården, med Signe, Tova och kanske Josefine. Sen kommer Johanna och Linnea också!

Hittade också massa gamla bilder från sommaren! Snälla kan det inte bara bli sommar igen?


Nästa sommarmål, lära sig vindsurfa!

Älskar dig finaste syster ♥


But we had time against us, And miles between us, The heavens cried,
I know I left you speechless, But now the sky has cleared and it's blue,
And I see my future in you!


Nya tag!

Hejhej alla fina!

Vet att jag inte bloggat på en vecka, och det är framför allt för att jag inte har haft lust... Kändes faktiskt ganska skönt att få en liten bloggpaus! Ska dock "inom en snar framtid" göra en ny blogg, börja helt från början alltså. När det sker vet jag inte riktigt ännu, kan bli om en månad, en vecka eller dag, vem vet? :)

Jag och lillasyster har varit och handlat på coop, kom hem med nytt balsam & shampoo, 2liters cola, en film och B&J! Det blir syskonmys ikväll! På med onepiece och och ner i soffan! :)

Idag fick jag sluta en timme tidigare eftersom våran engelskalärare var hemma med "vård av barn" och då gick jag och Johanna till förskolan vi ska praoa på och fyllde i papper och sånt. Sen lunch hos farmor och sova framför teven. Inte helt fel...

Nu ska jag verkligen försöka blogga mer - & tack för att ni läser! ♥





+ lite popcorn kan ju detta inte bli en helt misslyckad kväll! :)
Hejdå!

FREDAGEN DEN TRETTONDE

Hejhej! ♥

Kom hem från skolan för ett tag sen, har ätit lunch och nu sitter jag och kollar bloggsr och läser min bok!
Läser "Hypnotisören" som någon Lars Kepler har skrivit, den är typ asbra!
Klockan fyra ska jag på julgransplundring hos grannarna och ikväll kommer Johanna hit och sover :)




Har fortfarande ingen blogglust och därför kommer nog bloggen inte uppdateras på ett tag.

FIRST DAY

Hejhej!

Första dagen i skolan - check!
Är typ redan less... Hoppas det blir bättre imorgon! Jag tycker inte att skolan är dålig eller så, det är bara det att jag för tillfället hellre skulle ligga i min säng och sova.

Har duschat och fixat mina naglar också har jag tittat på Sveriges mästerkock! Nu ska jag lägga mig och sova!



Har 0% blogglust för tillfället, bloggar helt enkelt när jag kan och vill.
Sovgott!

PROJECT RUNWAY

Hejhej!

Gick på promenad med mamma för ett tag sen, vi gick in till stan och köpte en ny nagelfil och lite annat viktigt. Sitter och tittar på Project Runway men egentligen borde jag städa mitt rum men har inte orkat... ska mest bara plocka undan och dammsuga :)

Ikväll är det träning, det hade varit jättekul att träffa Lina men hon är i Etiopien och kommer nog inte hem förrän nästa vecka? Saknar min lilla kompis ♥

Kollade just mina bilder, titta Johanna vilken bild jag hitta:


HAHAHAH

Puss!

CHRISTMASPRESENTS

Tänkte ta och visa er vad jag fick av Tova och Johanna nu. Skulle egentligen gjort det för ett tag sen :)






Franskt manikyrrkit, ögonskugga & mascara från e.l.f och en Mirandatvål fick jag av finaste Johanna ♥
Sminkborttagningservetter och manikyrkit fick jag av bästaste Tova ♥
Tack så jättemycket, älskar er!

NEW YEAR'S EVE

Tjenare!

Jag och Tova kom just hem från bion, filmen var grym! Längesen jag såg en så bra film. Så taggad man blev på att fira nyår nu... synd bara att det är typ 358 dagar kvar bara, hehehe...




BIOTIME

Godmorgon!

Signe är påväg hit och vi ska typ gå ut och åka madrass, sen ikväll ska jag och Tova på bio och se New year's eve!
Igår fixade jag och pappa lite i mitt rum, eller ja... VI tog bort den stora feta datorn som inte funka och stoppa dit den gamla bärbara istället. Den funkar fakiskt bra förutom att den inte har någon R-knapp, hehhehe :)


laddar upp en randombild på Alvar som ni kan titta på, haha för söt ellerhur?


LIKE FUCKING SINGING IN THE RAIN

Hejsan! ♥

Jag och Signe sitter och sjunger på karaokeparty, haha! Tänk om någon hör oss när vi skriker ut Adelelåtar...
Sen sitter vi och skriver i chatten "You suck I rule..." 17 sek tills nästa battle, goooooooo!


hahahhaha, jag döööööööör

ELMO - EN MUPP FULL AV KÄRLEK

Hejhej!

Sov hos Josefine inatt och vi hade askul, vi såg I taket lyser stjärnorna och åt smörpopcorn. Sen låg vi typ och pratade tills typ tre och sen vaknade vi vid 12. Tova gick nyss hem, hon kom förbi en snabbis och gav mig julklappar. Ska visa sen vad jag fick och då ska jag också visa vad jag fick av fina lilla Johanna!

Ikväll kommer Josefine och Tova förbi, men nu ska jag fortsätta se på Greeeeeeeeeys. Så glad, äntligen är denna "seasonbreak- saken" över!

Såg att det skulle vara någon film om Elmo också, vore kul att se, haha :)


GÅRDEN NÄSTA

Hejhej

Har bara slöat hela dagen och har inte orkat sminka mig eller nå... Ska på gården efter maten med Josefine så tills dess måste jag ha hunnit fixa mig lite! Ser helt död ut nu ju...


saknar dig kompis ♥

Har inget roligt att skriva här så hejdå.

RUMOUR HAS IT

Hejhej!

Hade ju egentligen tänk åka till Ormberget idag och åka slalom med Signe och Lova, men när vi väl kom dit var det stängt. Vi åkte hem till mig istället och gick ut och åkte madrass med Lovisa.
Om ett tag ska vi fara till Måttsund och åka istället, första åket där och jag är supertaggad! :D

Fick lust att lyssna på Gleelåtar och hittar en video på youtube där dem sjunger Rumour has it och Someone like you. Älskar Rumour has it låten och den har jag lyssnat många gånger på här hemma, senast igår... hehe :)



Puss ♥

BYE BYE CHRISTMAS...

Hejhej!

Vi har precis tagit bort julen här hemma, det känns helt tomt ju, älskar julen, allt blir så mysigt och varmt och fint. När man tar bort alla fina saker blir det helt tråkigt... :(

Nu ska jag bara ta det lungt och kanske se något bra program, gör jag inte det kanske jag går över till Klara och Elise och ser lite Buffy. Sen är det ju inte såå länge kvar tills säsongspausen av Greys är slut ju, taggataggatagga!


har även mina nya fina örhängen på mig idag

Puss ♥

LALALLALALA

Godmorgon!

Vaknade vid halv 11 av att Signe ringde mig och undrade om jag ville åka slalom med henne, men eftersom jag och syster typ ska in till stan gick inte det. När vi lagt på märkte jag även att det var en gubbe i huset... en rörmockare, tror ni att pappa hade sagt nå till mig om det eller? Nej... shit vad rädd jag blev när det gick omkring någon randomgubbe med skor, lät ju som värsta inbrottstjuven.

Efter det ringde farmor och undrade om jag skulle följa henne och Mira på en liten promenad till seveneleven, efter det proppade jag i mig lite frukost och nu sitter jag här.
Här kommer lite bilder från nyårsafton! :













Hejdå ♥

COPACABANA FRUITS

Hejsan! ♥

Vaknade 05.15 eftersom jag skulle vinka hejdå till småkusinerna, somnade inte efter de men trots det så är jag typ pigg. Kom nyss in efter att ha skottat och nu sitter jag och tittar på Elsas Värld och bloggar.

Om ett tag kommer typ Josefine som just nu är på stan med sin brorsa. Det var några veckor sen så det ska bli riktigt kul att träffas igen :)

Börjar bli förskyld också så sitter och käkar halstabletter...




1 JANUARI 2012

Hejhej! ♥

Såg att jag fått världens finaste Gott nytt år hälsning av Johanna, blev så glad att jag började gråta! Har verkligen världens finaste vän ♥

Mamma väckte mig typ 10 över 12 och jag sitter fortfarande i pyjamas... Har inte orkat ta på mig kläder eller äta frukost, hehe. Men det är faktiskt lov, och första dagen på året så jag tycker att det är okej :)
Gårdagen var toppen, vi åt massa god mat och såg Jönssonligan och spelade spel. Vid tolvslaget gick vi ut och tände Khom Loy's, alltså stora lyktor. Det gick jättebra och var jättefint tills ena fastnade i trädet... Pappa fick kasta snöbollar på den tills den lossna, haha :) Har försökt ta massa bilder men fick inte en enda bra bild...

Idag är det sista dagen som mina småkusiner är här, och jag kommer sakna dem massor! Har tvingat moster att fixa Skype såfort dem kommer hem! Däremot saknar jag min egen säng eftersom min moster och hennes man sover där. Själv har jag sovit på en madrass sen torsdagen innan julafton...

Nu ska jag sluta tråka ut er med långa tråkiga inlägg, så hejdå!



Gott nytt år tilde!

Du är världens bästavän och jag är så himla glad över att jag har dig
Du är så fin på alla sätt och jag har alltid så himla roligt med dig! Du finns där för mig när jag behöver dig.
Har så många bra minnen med dig från året 2011. Världens bästa sommar ju! :D
Hoppas verkligen vi kommer ha många lika bra år tillsammans och ser så sjukt mycket framemot detta år tillsammans med dig! ♥ Du ska veta att jag älskar dig så sjukt mycket! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

GOTT NYTT ÅR!

Hej alla läsare!

Tänkte bara önska er ett gott nytt år och säga tack för att ni läser min blogg! Vet att min blogg inte är den bästa, men jag ska bli bättre på det och jag blir så glad för att det faktiskt finns folk som fortfarande läser varje dag! Mitt nyårsllöfte kanske får bli att driva en bättre blogg, med bättre inlägg och bättre bilder!



2012, here I come!



RSS 2.0